|
Wegetarianie Herbu Zielona Pietruszka - wegetariański portal informacyjno rozrywkowy :)
Portal dla wegetarian. Żyj zdrowo i spotkaj wegetariańskich przyjaciół.
|
|
dziwne ogłoszenia |
| Autor |
Wiadomość |
va

Pomogła: 3 razy Posty: 484
|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 02:34 dziwne ogłoszenia
|
|
|
http://krakow.gumtree.pl/...QQAdIdZ55744815
| Cytat: | | Mamy piękne 2 miesiące stary samiec i samica biała twarz baby capuchin monkeys do przyjęcia. są one wielkie małe dzieci. Jeszcze na trzy butelki dziennie. Jesteśmy bardzo małych prosząc dla nich. Samiec jest słodki mały facet i kobiet jest tak uroczy. Szukasz kogoś do zaoferowania ... im wielką stałego domu. Oni będą pochodzić z pełną papierkowej roboty i zakończyć Starter Kit ze wszystko, co potrzebne dla nich. Pieluch, Formuła, butelki, itp. napisz do nas, aby uzyskać więcej informacji na ich temat.Dobrze wytrenowana kapucynów dziecko małpy do przyjęcia miłości w domach. |
|
_________________ a wszystkie kasztany smakują jak magdalenki |
|
|
|
 |
3dmund
Site Admin Modrzew

|
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 20:28
|
|
|
Czyżby tłumacz google? |
_________________ Wielu ludzi uważa, że tym, którzy stają się wegetarianami, czegoś w życiu brakuje. Tym brakującym "czymś" jest zabijanie. |
|
|
|
 |
fjonka
FauxPas

Pomogła: 7 razy Posty: 651 Skąd: Koniec Świata
|
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 23:32
|
|
|
uwielbiam tłumacza google |
_________________ Uwielbiam rozmawiać o niczym.
To jedyne, o czym wiem wszystko. |
|
|
|
 |
va

Pomogła: 3 razy Posty: 484
|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 18:34
|
|
|
http://krakow.gumtree.pl/...QQAdIdZ56297466
| Cytat: | Witam.
Jestem młodym poetą o nastroju dekadencko-romantycznym.
napiszę wiersz okazyjny, rymowany (białe wiersze również) na KAŻDĄ OKAZJĘ.
Warunek?
Musisz mi opisać najprostszymi słowami dane o ukochanej osobie, parze, sytuacji a ja ją przeleje na papier. Najlepiej było by gdybyś opisał/opisała ulubione cechy tej osoby lub ciekawe zdarzenia z życia wtedy wiersz będzie wyjątkowy.
Efekt?
Napisałem wiele wierszy, okazyjne dla Dyrekcji jak i dla osób indywidualnych.
Posiadam referencje. Jeszcze nigdy nie spotkałem się z niezadowoleniem.
Do każdego wiersza podchodzę indywidualnie ( jestem osobą o dużej empatii) więc efekt końcowy wiersza jest fenomenalny.
Wiersze oferuję w formie wydruku stylową czcionką na dobrej jakości przypalanym papierze (oraz kopię w formie ms Word)
Cena 25zł za wiersz ( wiersz jest minimum długości kartki a4, mogę również napisać wiersz o długości 3 kartek w takiej samej cenie:) )
dane kontaktowe:
501 225 117
shachraj@tlen.pl
Z pozdrowieniami pełnymi jak maki kołysane przez ciepły letni wiatr
Z radością na twarzy jak w zimie gdy na śniegu widać ślad nart:)
Pozdrawiam, Wiktor.
|
|
_________________ a wszystkie kasztany smakują jak magdalenki |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|