|
glupota niektorych uzytkownikow |
| Autor |
Wiadomość |
olifka
|
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 14:49 glupota niektorych uzytkownikow
|
|
|
jak w temacie
nie podoba mi sie ze jakis sfrustrowany koles sie do mnie przyczepil tylko dlatego iz nie podoba mu sie moj punkt widzenia i nie majac innego sposobu zeby podreperowac swoje urazone ego uznal ze bedzie mi dawal ostrzezenia i to nie wystarczy mu raz musial dwa... liczysz trumanie ze pocichutku uzbieram na bana i bedziesz mial problem z glowy?
nie zycze sobie zeby mnie ktos wyzywal od glupich
wynosze sie stad
avatara nie zmienie nie widze w nim nic obrazliwego |
|
|
|
 |
truman
2477118

|
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 15:21
|
|
|
aby trzymać się tradycji - poniżej można wylać swoje frustracje w 170 kolejnych postach |
|
|
|
 |
Uboot
Die Zündkerze

|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 09:17
|
|
|
hmm a co jest nie tak z Twoim Avatarem-reka na myszce do kompa-czegos tu nie rozumiem
PS a moze chodzi o to ze ma dwa scrolle i truman zazdrosci? |
_________________ "Moi marynarze okrętów podwodnych....Walczyliście jak lwy......" |
|
|
|
 |
Kaszti
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 10:12
|
|
|
Cóż, obrazek jak obrazek; jedni kolekcjonują pudełka od zapałek, inni nimi rozniecają pożogę Nie przypuszczałem, iż opracowany został jakowyś specjalny regulamin awatarowania, ale szczęśliwym zrządzeniem losu pozostaję po dziś nieobrazowany
Natomiast w ten właśnie sposób na zacnym forum niedługo ostanie się jedynie wąskie grono najwierniejszych z wiernych ... Dla podniesienia liczebności oraz wzmożenia aktywności zmuszeni będziemy najprawdopodobniej do publicznych łapanek na nieświadomych zagrożenia przechodniów |
_________________ "Wir wollen niemanden in den Schatten stellen, aber wir fordern auch unseren Platz an der Sonne."
 |
|
|
|
 |
Suyia

Pomogła: 4 razy Posty: 718 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 15:00
|
|
|
| Już to widzę, jak się zaczajamy za rogiem na kogoś i PACH już go mamy! |
|
|
|
 |
truman
2477118

|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 16:49
|
|
|
| Kaszti napisał/a: | | Nie przypuszczałem, iż opracowany został jakowyś specjalny regulamin awatarowania, |
Zostal opracowany w ogolnym dokumencie zwanym Netykietą.
Ale tak pozatym to nie ma tez regulaminu zabraniajacego nasrac komus na srodku dywanu.
"Weszłam, nasrałam i wyszedłam - bo hamstwa to nie zniese".
Nie bede Pinkowi robil syfu na jego forum, ale u mnie bylby ban po 5 sekundach. |
|
|
|
 |
olifka
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 22:59
|
|
|
o zapytam bo az mnie skreca z ciekawosci poza tym ostatnio dobrych dowcipow nie slyszalam:)
trumanie co zlego bylo w moim avatarze? czym ci tak nasralam w domu? bulwersuja cie erotyczne skojarzenia? wspolczuje twojej partnerce o ile taka szalona sie znajdzie:)
ps zeby nie bylo ze zmienilam bo truman sobie tego zazyczyl zmienilam bo... kobieta zmienna jest:) |
|
|
|
 |
truman
2477118

|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 23:08 Re: glupota niektorych uzytkownikow
|
|
|
| olifka napisał/a: |
wynosze sie stad
|
|
|
|
|
 |
zenekk

|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 11:36
|
|
|
| ja tam nie bede pokazywał palcem kto sie zachowuje niezgodnie z netykietą, bo jeszcze ten temat zostanie skasowany jako niewygodny dla co po niektorych;p |
|
|
|
 |
wish

Pomogła: 2 razy Posty: 320 Skąd: wwa
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 19:19
|
|
|
| nie wiem czy płakac czy sie smiac |
|
|
|
 |
fjonka
FauxPas

Pomogła: 7 razy Posty: 651 Skąd: Koniec Świata
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 20:44
|
|
|
można śmiać się przez łzy
ja tak często robię;) |
_________________ Uwielbiam rozmawiać o niczym.
To jedyne, o czym wiem wszystko. |
|
|
|
 |
olifka
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 21:41
|
|
|
tak teraz wszyscy sa madrzy i ponad to wszystko z dala od problemow zwyklych smiertelnikow:) a mnie chodzi tylko o to zeby truman dal zyc innym i przestal zatruwac swiat swoim "wiem wszystko najlepiej"
a co do kultury osobistej... najpierw trumanie wymagaj od siebie potem od innych... podpowiem ze czlowiek kulturalny nie wyzywa innych od glupkow tylko dlatego ze maja odmienne zdanie:) no chyba ze wzorujesz sie na naszych zacnych politykach... zaczynam podejrzewac ze nie tylko w tym aspekcie jestescie podobni:) |
|
|
|
 |
fjonka
FauxPas

Pomogła: 7 razy Posty: 651 Skąd: Koniec Świata
|
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 01:38
|
|
|
prawdę mówiąc, ja mam dość kłótni na żywo, dlatego tutaj wolę się nie wdawać w żadne takie zwyczajnie mi się nie chce... |
_________________ Uwielbiam rozmawiać o niczym.
To jedyne, o czym wiem wszystko. |
|
|
|
 |
truman
2477118

|
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 01:47
|
|
|
idzie coraz lepiej, do tych 170 postów, bo już zacząłem się martwić, że temat zdechnie
już po 24 - sobota, więc można zacząć nowe wpisy
każdego z problemami z osobowością witamy zacnie i z szeroko otwartymi ramionami - można wpisywać, śmiało |
|
|
|
 |
zenekk

|
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 12:26
|
|
|
jak narazie najwiecej wpisów w tym temacie dokonał truman;p
kto napisał najwiecej postów w temacie dla ludzi z problemami osobowości ten ma problemy najwieksze, logiczne;p |
|
|
|
 |
|
|