|
jak poderwać dziewczynę? |
| Autor |
Wiadomość |
wish

Pomogła: 2 razy Posty: 320 Skąd: wwa
|
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 19:10
|
|
|
| 3dmund napisał/a: | | nimrodel napisał/a: | | wish napisał/a: | żeby ta rozmowa zupełnie nie zeszła na psy to powiem że drobne gesty(od kwiatków do przepuszczania w drzwiach, całowania w rękę) pewnie często zaskakuja pozytywnie, natomiast najważniejsze to co się o sobie mówi na początku, można np przedstawić sibei jako nieudacznika i też zadziała |
zadnego całowania w rękę - żenujące... |
A w nogę? |
przecież Ty nie z tych, to co pytasz:) |
|
|
|
 |
Suyia

Pomogła: 4 razy Posty: 718 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 20:07
|
|
|
| Hm.. a może na kolacje się poderwie : ) |
|
|
|
 |
fjonka
FauxPas

Pomogła: 7 razy Posty: 651 Skąd: Koniec Świata
|
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 20:50
|
|
|
| truman napisał/a: | | fjonka napisał/a: | a może ktoś by mi powiedział, jak poderwać chłopaka? bo coś mi nie wychodzi |
wielkie implanty silikonowe
można też zaczaić się za rogiem i siłą go |
to ja może na początek wypróbuję ten drugi sposób |
_________________ Uwielbiam rozmawiać o niczym.
To jedyne, o czym wiem wszystko. |
|
|
|
 |
va

Pomogła: 3 razy Posty: 484
|
Wysłany: Pią Sie 03, 2007 21:49
|
|
|
| Cytat: | Spend quality time with our coaches learning their secret art. Approach women together with them.
Understandably, you were always too afraid to take the first step. Well now it couldn't be easier for you...
And compared to the thousands of pounds you could spend on workshops, it's available for a very tempting price.
Only £40 / hour.
3 hours for the price of 2
7 hours for the pice of 5
Don't hold back. This is one of those rare services that will actually change your life for the better.... |
chce ktos imejla ? |
_________________ a wszystkie kasztany smakują jak magdalenki |
|
|
|
 |
Suyia

Pomogła: 4 razy Posty: 718 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: Wto Sie 07, 2007 11:37
|
|
|
| va napisał/a: | | Cytat: | Spend quality time with our coaches learning their secret art. Approach women together with them.
Understandably, you were always too afraid to take the first step. Well now it couldn't be easier for you...
And compared to the thousands of pounds you could spend on workshops, it's available for a very tempting price.
Only £40 / hour.
3 hours for the price of 2
7 hours for the pice of 5
Don't hold back. This is one of those rare services that will actually change your life for the better.... |
chce ktos imejla ? |
Uhuhu.... ja mogę też takie lekcje dawać i to prawie za darmo ooo loolkuś : )))
Zapraszam... spacer po Wrocławiu, który na pewno zakończy się poderwaniem dziołchy
: ))))) |
|
|
|
 |
va

|
|
|
|
 |
martami

|
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 09:31
|
|
|
heh ...
nie wiem czy to bardziej smieszne czy przykre |
|
|
|
 |
truman
2477118

|
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 10:45
|
|
|
| va napisał/a: | http://www.pua.pl/warsztaty/ |
coś dla mnie, zapisujemy się razem z Waldkiem, będziemy "odwiedzać jedne z najlepszych warszawskich klubów" i dzięki "coachingowi indywidualnemu wraz z wingiem" będziemy wiedzieć "jak być draniem, którego uwielbiają kobiety"
|
|
|
|
 |
va

|
Wysłany: Nie Gru 23, 2007 19:01
|
|
|
http://www.pardon.pl/arty...ja_na_wodorosty
| Cytat: |
Jak czytamy w "Daily Telegraph", naukowcy stwierdzili u delfinów zachowania obserwowane dotychczas wyłącznie u ludzi i szympansów: wręczanie prezentów podczas rytuałów godowych. Zawsze uważałam, że w tych małych kpiących oczkach czai się coś dziwnie ludzkiego.
Otóż dowiedziono, że samce delfinów przynoszą samicom gałązki i kępki wodorostów, aby wywrzeć na nich wrażenie. Nam może się to wydawać niepoważne, gdyż ludzkiej samicy gałązki i wodorosty nie zaimponują. Ale skoro w naszym świecie niesłychanie wszystkim imponują podłużne papierki z cyferkami, być może w świecie delfinów gałązki są czymś niezwykle istotnym.
Najnowsze badania rozprawiły się z tezą dotychczas uważaną za pewnik, mianowicie że delfiny tylko skaczą bez sensu i wygłupiają się po całych dniach. Otóż nie - na wolności ssaki te przejawiają szereg zachowań celowych, grupujących się w złożone rytuały.
Odkrycie to jest szczególnie ważne, gdyż stanowi pierwszy wyraźny dowód na to, co biolodzy morza podejrzewali u delfinowatych od dawna - istnienie kultury, czyli niedziedzicznego zespołu złożonych zachowań, przekazywanego przez nauczanie kolejnym pokoleniom. Dotychczas uważano, że kultura jest właściwa wyłącznie człowiekowatym, choć wielu zoologów podważało tę tezę choćby na podstawie różnorodności "dialektów", jakimi porozumiewają się orki, największe z delfinów.
Dowodem na celowość tych zachowań okazały się testy DNA - wykazały one, że większość konsekwentnie przynoszących prezenty samców zostawała ojcami (skąd my to znamy?). Czasami wodorosty przynosiły samicom inne samice, ale zachowania rzekomo homoseksualne, choć obserwowane wśród delfinów dość często, wciąż są określane mianem "zagadkowe, o niejasnym znaczeniu".
Wszystko wskazuje więc na to, że obcych cywilizacji niepotrzebnie szukamy w kosmosie. A jeśli Douglas Adams miał rację w "Autostopem przez Galaktykę", i Ziemia istnieje wciąż wyłącznie dzięki delfinom? |
|
_________________ a wszystkie kasztany smakują jak magdalenki |
| Ostatnio zmieniony przez 3dmund Nie Gru 23, 2007 20:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
3dmund
Site Admin Modrzew

|
Wysłany: Nie Gru 23, 2007 20:33
|
|
|
To wyjaśnia dlaczego wegetarianie używają glonów.
|
_________________ Wielu ludzi uważa, że tym, którzy stają się wegetarianami, czegoś w życiu brakuje. Tym brakującym "czymś" jest zabijanie. |
|
|
|
 |
Cieć
|
Wysłany: Nie Lut 17, 2008 16:40
|
|
|
Wegetarianki oczywiście tylko na jakieś jarskie przysmaki samemu przygotowane |
_________________ Mortigo de besto estas krimo |