|
Wegetarianie Herbu Zielona Pietruszka - wegetariański portal informacyjno rozrywkowy :)
Portal dla wegetarian. Żyj zdrowo i spotkaj wegetariańskich przyjaciół.
|
|
Szarada :) |
| Autor |
Wiadomość |
Kaszti
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 14:20 Szarada :)
|
|
|
Wróciłem właśnie z toaletowych wojaży i wyznam, iż intelektualnie dręczy i zniewala mnie pewna kwestia. Otóż, wchodząc do owego służbowego przybytku natury, jedną z raptem dwóch kabinek zastałem szczelnie zamkniętą i tenże stan rzeczy nie uległ zmianie również i w chwili, gdy opuszczałem te zacne podwoje Stąd mój dylemat; nie wiem bowiem, czy zatrzaśnięty tam osobnik:
a) dzielnie okupuje owo magiczne miejsce dając upust swemu radosnemu zaparciu czy też,
b) przemyśliwuje ważkie kwestie filozoficzne a miejsce owo jest jego przemyślanym wyborem i nijak ma się ono do odbywających tam sabatów,
c) zasłabł i winienem udzielić mu pełnego wsparcia moralnego, włącznie ze szturmem na kabinkę,
d) opanował rzadką sztukę bezdymnego i bezwonnego zachłystywania się Radomskimi tudzież Klubowymi, czemu oddaje sie teraz z lubością
W niecierpliwości wyczekuję Waszych opinii, rad, telefonów. Za każdy z nich dobrym słowem odpłacę |
_________________ "Wir wollen niemanden in den Schatten stellen, aber wir fordern auch unseren Platz an der Sonne."
 |
|
|
|
 |
olifka
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 16:24
|
|
|
| a moze chcial sobie poczytac "pania domu" z dala od wscibskich oczu? |
|
|
|
 |
owsianka
der rote Kakadu

Pomogła: 2 razy Posty: 198 Skąd: gdziegdzie
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 19:52 Re: Szarada :)
|
|
|
| Kaszti napisał/a: | Wróciłem właśnie z toaletowych wojaży i wyznam, iż intelektualnie dręczy i zniewala mnie pewna kwestia. Otóż, wchodząc do owego służbowego przybytku natury, jedną z raptem dwóch kabinek zastałem szczelnie zamkniętą i tenże stan rzeczy nie uległ zmianie również i w chwili, gdy opuszczałem te zacne podwoje Stąd mój dylemat; nie wiem bowiem, czy zatrzaśnięty tam osobnik:
a) dzielnie okupuje owo magiczne miejsce dając upust swemu radosnemu zaparciu czy też,
b) przemyśliwuje ważkie kwestie filozoficzne a miejsce owo jest jego przemyślanym wyborem i nijak ma się ono do odbywających tam sabatów,
c) zasłabł i winienem udzielić mu pełnego wsparcia moralnego, włącznie ze szturmem na kabinkę,
d) opanował rzadką sztukę bezdymnego i bezwonnego zachłystywania się Radomskimi tudzież Klubowymi, czemu oddaje sie teraz z lubością
W niecierpliwości wyczekuję Waszych opinii, rad, telefonów. Za każdy z nich dobrym słowem odpłacę |
a) robi pranie
b) zgubił się
c) zgłębia bezprawia Archimedesa
d) czeka na okazję
Cztery dobre słowa? |
|
|
|
 |
mia
Gallus domesticus

Pomogła: 1 raz Posty: 221 Skąd: podPoznań
|
Wysłany: Czw Sie 30, 2007 13:25
|
|
|
e) może na tyle upodobał sobie ta muszle, że nie chce, żeby inni z niej korzystali i blokuje drzwi nawet kiedy nie korzysta z kabiny |
_________________ "Bądź ostrożny,
kiedy pochłonięty swoimi sprawami,
stoisz nad brzegiem rzeki.
Możesz zostać wbryknięty do wody."
 |
|
|
|
 |
Uboot
Die Zündkerze

|
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 09:40
|
|
|
może było Ich dwoje? |
_________________ "Moi marynarze okrętów podwodnych....Walczyliście jak lwy......" |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|