|
PM-y |
| Autor |
Wiadomość |
Uboot
Die Zündkerze

|
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 22:13 PM-y
|
|
|
jak drodzy forumowicze zapatruja sie na dzialanie PMów -admin proszony o niewypowiadanie sie bo jemu i tak wszystko zawsze dziala doskonale |
_________________ "Moi marynarze okrętów podwodnych....Walczyliście jak lwy......" |
|
|
|
 |
fjonka
FauxPas

Pomogła: 7 razy Posty: 651 Skąd: Koniec Świata
|
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 23:33
|
|
|
Przyślij jakiegoś, to sprawdzę jak działają |
_________________ Uwielbiam rozmawiać o niczym.
To jedyne, o czym wiem wszystko. |
|
|
|
 |
3dmund
Site Admin Modrzew

|
Wysłany: Wto Lip 03, 2007 01:31
|
|
|
mi działa
jak zawsze |
_________________ Wielu ludzi uważa, że tym, którzy stają się wegetarianami, czegoś w życiu brakuje. Tym brakującym "czymś" jest zabijanie. |
|
|
|
 |
Kaszti
|
Wysłany: Wto Lip 03, 2007 01:39
|
|
|
Intensywnie starałem się takowego posłać, ale po godzinnych daremnych trudach i grudach opadły wszystkie me ręce i trwam w tej niewątpliwej pozie po dziś |
|
|
|
 |
fjonka
FauxPas

|
Wysłany: Wto Lip 03, 2007 01:53
|
|
|
Wprawdzie niechętnie, ale muszę przyznać, że moje pm'owe gołębie wyfruwają we wszelkich kierunkach, choć nie wiem, czy po drodze nie błądzą
[ Dodano: Wto Lip 03, 2007 00:13 ]
Hm, jeden z gołębi wyraźnie się ociąga i nawet dzioba nie wystawia z klatki opatrzonej naklejką "do wysłania", pomimo wyraźniej zachęty w postaci szeroko otwartych drzwiczek |
|
|
|
 |
Suyia

Pomogła: 4 razy Posty: 718 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: Wto Lip 03, 2007 11:08
|
|
|
| Mi działa : ) |
|
|
|
 |
owsianka
der rote Kakadu

Pomogła: 2 razy Posty: 198 Skąd: gdziegdzie
|
Wysłany: Wto Lip 03, 2007 19:27
|
|
|
| Kaszti napisał/a: | Intensywnie starałem się takowego posłać, ale po godzinnych daremnych trudach i grudach opadły wszystkie me ręce i trwam w tej niewątpliwej pozie po dziś |
Bo w nocy, to się spaciować idzie, a nie liściki śle do niewąskiego grona koleżanków |
|
|
|
 |
wish

Pomogła: 2 razy Posty: 320 Skąd: wwa
|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 01:50
|
|
|
kara boska |
|
|
|
 |
fjonka
FauxPas

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 02:37
|
|
|
| owsianka napisał/a: | | Kaszti napisał/a: | Intensywnie starałem się takowego posłać, ale po godzinnych daremnych trudach i grudach opadły wszystkie me ręce i trwam w tej niewątpliwej pozie po dziś |
Bo w nocy, to się spaciować idzie, a nie liściki śle do niewąskiego grona koleżanków |
ach owsianko, nie denerwuj się, wszystko odbyło się w ściśle zaprzyjaźnionym przyjacielsko gronie i miało na celu rozpracowanie wszystkich ukrytych tajemnic funkcjonowania naszego wspólnego forumowego wypełniacza czasu |
|
|
|
 |
Uboot
Die Zündkerze

|
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 07:29
|
|
|
Donosze iz nawet z windowsa xp mozna wysylac forumowe PM-y co stwierdzil sam pink;otoz po wyslaniu PM mamy w zakladce "do wyslania" wyslany PM ktory znika jesli odbiorca PM otworzy wiadomosc -mozna wiec traktowac znikniecie owego PM w zakladce "do wyslania" jako potwierdzenie odebrania przez adresata-tylko skad te dziwne nazwy |
_________________ "Moi marynarze okrętów podwodnych....Walczyliście jak lwy......" |
|
|
|
 |
fjonka
FauxPas

|
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 14:38
|
|
|
Myślę Uboocie, że zasłużyłeś na punkt pomocowy, tylko nie wiem, czy można go przydzielić samemu sobie |
|
|
|
 |
Suyia

Pomogła: 4 razy Posty: 718 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 15:33
|
|
|
Zawsze ktoś może mu dać w innym temacie |
|
|
|
 |
Uboot
Die Zündkerze

|
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 23:33
|
|
|
| fjonka napisał/a: | Myślę Uboocie, że zasłużyłeś na punkt pomocowy, tylko nie wiem, czy można go przydzielić samemu sobie |
w sumie pink to wykapowal ale dzieki mej nieustepliwosci w pytaniach |
|
|
|
 |
fjonka
FauxPas

|
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 23:35
|
|
|
| Uboot napisał/a: | | fjonka napisał/a: | Myślę Uboocie, że zasłużyłeś na punkt pomocowy, tylko nie wiem, czy można go przydzielić samemu sobie |
w sumie pink to wykapowal ale dzieki mej nieustepliwosci w pytaniach |
bo to tez sztuka wiedzieć, jakie pytania zadawać |
|
|
|
 |
Uboot
Die Zündkerze

|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 23:52
|
|
|
0k Baśku, nie bede sie juz krygował -zasłużyłem na punkty pomocowe ,na kilka przynajmniej |
|
|
|
 |
|
|