|
Fajny film wczoraj widziałam... |
| Autor |
Wiadomość |
wish

Pomogła: 2 razy Posty: 320 Skąd: wwa
|
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 13:48
|
|
|
| ostatni samuraj |
|
|
|
 |
Surri

|
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 23:30
|
|
|
Rejs
stara Polska komedia. |
_________________ śpieszmy się kochać mężczyzn, oni tak szybko tyją!!! |
|
|
|
 |
owsianka
der rote Kakadu

Pomogła: 2 razy Posty: 198 Skąd: gdziegdzie
|
Wysłany: Sro Mar 25, 2009 19:23
|
|
|
"Baza ludzi umarłych" i "Pociąg". Oba filmidła z myślą o obłędnym Niemczyku. I nie chodzi mi wyłącznie o jego smakowite aktorstwo, mrauuu |
|
|
|
 |
truman
2477118

|
Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 22:19
|
|
|
Macie taki film "fatum" ? Czyli taki, którego nigdy nie możecie obejrzeć całego z jakiegos powodu. A to musicie gdzieś wyjśc, a to jest pociąg, a to jestescie pijani i nic z tego filmu i tak nie pamiętacie. Chodzi ten film za Wami całyhmi latami ?
Ja mam - Hair. Ale dziś wreszcie udało mi się po 15 próbach obejrzeć cały Choć... i tak z godzinną przerwą na terning. więc nie wiem czy to się liczy.... |
|
|
|
 |
3dmund
Site Admin Modrzew

|
Wysłany: Sro Kwi 08, 2009 02:15
|
|
|
Musisz powtórzyć. 3 razy. A później zaspiewać z głowy
ps
nie mamy ;P jak zaczne oglądac to nawet jak prad wyłączą to galej oglądam. chyba ze zasnę |
_________________ Wielu ludzi uważa, że tym, którzy stają się wegetarianami, czegoś w życiu brakuje. Tym brakującym "czymś" jest zabijanie. |
|
|
|
 |
fjonka
FauxPas

Pomogła: 7 razy Posty: 651 Skąd: Koniec Świata
|
Wysłany: Czw Kwi 09, 2009 00:19
|
|
|
'Moje własne Idaho"
właściwie to mogę poweidzieć, ze to trwa latami
bardzo bardzo dawno myślałam, zeby go obejrzeć, ta myśl co jakis czas powracała, ale jakoś film mi w ręce nie wpadał (jakoś nigdy nie fascynowało mnie ściaganie filmów ;P), aż jakos w końcu wpadł - i juz chyba 3 razy zaczynałam oglądać... |
_________________ Uwielbiam rozmawiać o niczym.
To jedyne, o czym wiem wszystko. |
|
|
|
 |
va

Pomogła: 3 razy Posty: 484
|
Wysłany: Czw Kwi 09, 2009 11:54
|
|
|
| fjonka napisał/a: | 'Moje własne Idaho"
właściwie to mogę poweidzieć, ze to trwa latami
bardzo bardzo dawno myślałam, zeby go obejrzeć, ta myśl co jakis czas powracała, ale jakoś film mi w ręce nie wpadał (jakoś nigdy nie fascynowało mnie ściaganie filmów ;P), aż jakos w końcu wpadł - i juz chyba 3 razy zaczynałam oglądać... |
Obeejrzyj, jest idealny .
Velvet Goldmine, Stroszek, Meduzy, Rusałka, Spaleni słońcem [15 raz? ], Niebieski, Postrzyżyny, Another gay movie, Mroczny rycerz, Butelki zwrotne, Chłopiec w pidżamie w paski z ostatnich 3 tygodni. |
_________________ a wszystkie kasztany smakują jak magdalenki |
|
|
|
 |
|
|