|
Zlot w wakacje 2007? |
| Autor |
Wiadomość |
3dmund
Site Admin Modrzew

|
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 20:03
|
|
|
o to ze wege sa beznadziejni |
_________________ Wielu ludzi uważa, że tym, którzy stają się wegetarianami, czegoś w życiu brakuje. Tym brakującym "czymś" jest zabijanie. |
|
|
|
 |
olifka
|
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 20:07
|
|
|
latwo powiedziec chetnie sie spotkam przyjedzcie tu bo tam bede ty nie rezygnujesz ze swoich planow nie musisz jechac przez cala polske itp:) o ja jade jutro do ostrody na reagge fest jak ktos chce sie spotkac to... |
|
|
|
 |
wish

Pomogła: 2 razy Posty: 320 Skąd: wwa
|
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 20:30
|
|
|
chyba łatwiej jest wybrac sie osobie ktora ma do wykorzystania czas wtedy kiedy chce, a nie wtedy kiedy nie pracuje..
ps. a co ma z tym wspolnego wegetarianizm, Ty jestes fantasik bumbastik zawsze |
|
|
|
 |
Suyia

Pomogła: 4 razy Posty: 718 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 00:24
|
|
|
Jestem chętna na wszelkie spotkania, no ale bez przesady... nie z dnia na dzień : )
Jestem też w stanie poukładać swoje plany w taki sposób by moje plany były naszymi... |
|
|
|
 |
Uboot
Die Zündkerze

|
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 19:23
|
|
|
| Suyia napisał/a: | Jestem chętna na wszelkie spotkania, no ale bez przesady... nie z dnia na dzień : )
Jestem też w stanie poukładać swoje plany w taki sposób by moje plany były naszymi... |
taka młoda a juz z planownikiem chodzi-masz pewnei pełny organizer w palmtopie |
_________________ "Moi marynarze okrętów podwodnych....Walczyliście jak lwy......" |
|
|
|
 |
Suyia

|
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 22:13
|
|
|
| Uboot napisał/a: | | Suyia napisał/a: | Jestem chętna na wszelkie spotkania, no ale bez przesady... nie z dnia na dzień : )
taka młoda a juz z planownikiem chodzi-masz pewnei pełny organizer w palmtopie |
Wszystkie plany mam w głowie i nie mam organizera i/lub palmtopa : ) |
|
|
|
 |
Uboot
Die Zündkerze

|
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 18:41
|
|
|
organizer masz w telefonie komórkowym
w ogolnosci dobrze byloby si espotkac ,pogadac i napic piwka lub mocniejszego stezenia C2H5OH |
_________________ "Moi marynarze okrętów podwodnych....Walczyliście jak lwy......" |
|
|
|
 |
zenekk

|
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 14:12
|
|
|
ubot ale masz awatar
mozesz jakos zinterpretować? ;]
jasne ze moge-jakbym umial to zamiast Eriki wkleiłbym swoja gębę:) |
| Ostatnio zmieniony przez Uboot Nie Sie 19, 2007 22:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Suyia

|
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 16:58
|
|
|
| Uboot napisał/a: | organizer masz w telefonie komórkowym
w ogolnosci dobrze byloby si espotkac ,pogadac i napic piwka lub mocniejszego stezenia C2H5OH |
Nie mam organizera : ]
To co, spotykamy się? |
|
|
|
 |
Uboot
Die Zündkerze

|
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 22:49
|
|
|
SU 27 ale Ty nie pijesz alkoholu
gimpa polecam |
| Ostatnio zmieniony przez zenekk Wto Sie 21, 2007 16:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
wish

Pomogła: 2 razy Posty: 320 Skąd: wwa
|
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 00:24
|
|
|
| pikolo moze starczy:) |