|
Wegetarianie Herbu Zielona Pietruszka - wegetariański portal informacyjno rozrywkowy :)
Portal dla wegetarian. Żyj zdrowo i spotkaj wegetariańskich przyjaciół.
|
|
Dzień Bez Ryby 2007 |
| Autor |
Wiadomość |
Fundacja Viva!
|
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 01:25 Dzień Bez Ryby 2007
|
|
|
Przyłącz się do akcji przeciwko niehumanitarnym warunkom sprzedaży karpi!
Po raz kolejny zapraszamy wszystkie osoby, które chcą zwrobić u siebie w szkole, pracy, miejscu zamieszkania akcje dotyczącą sprzedaży karpi. Święta powinny być czasem miłosierdzia i rodzinnej atmosfery a tymczasem są okazją do rzezi zwierząt - głownie ryb. Mimo, że nie potrafią mówić – potrafią cierpieć. Pomóżcie nam propagować bezkrwawe, wesołe dla wszystkich zwierząt święta.
Materiały wysyłamy bezpłatnie, prosimy o dokładne wypełnienie formularza. Zbieranie zgłoszeń zamykamy 07.12.2007 a zostaną wysłane 10.12.2007
Zapoznajcie się z naszymi materiałami, faktami dotyczącymi sprzedaży karpi i wypowiedziami znanych osób. Namówcie znajomych do udziału w akcji!
Strony kampanii:
http://www.krwaweswieta.pl oraz http://www.bloodychristmas.eu
Formularz zamówienia znajduje się tutaj:
http://www.zamow.viva.org.pl/zamow/index2.php
Wszelkie pytania i wątpliwości prosimy kierować na adres mejlowy: marta[@]viva.org.pl |
|
|
|
 |
3dmund
Site Admin Modrzew

|
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 10:05
|
|
|
Ciekawe czy jak by viva ulotek nie wydrukowała czy cokolwiek by sie działo
Jaką macie skuteczność? Ile osób rezygnuje z ryby? Są jakieś statystyki? |
_________________ Wielu ludzi uważa, że tym, którzy stają się wegetarianami, czegoś w życiu brakuje. Tym brakującym "czymś" jest zabijanie. |
|
|
|
 |
martami

|
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 12:11
|
|
|
a jak to niby zmierzyc?
a ja mam skutecznosc taka, ze jak pisalam na innym (niewegetarianskim) forum a propo dnia ryby to 2 osoby przeszly na wegetarianizm |
|
|
|
 |
3dmund
Site Admin Modrzew

|
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 17:11
|
|
|
| martami napisał/a: | a jak to niby zmierzyc?
a ja mam skutecznosc taka, ze jak pisalam na innym (niewegetarianskim) forum a propo dnia ryby to 2 osoby przeszly na wegetarianizm |
wszystko jest mierzalne
statystyki na studiach nie miałas:)
moja skutecznosc chyba wieksza. w realu, nie na forach. |
_________________ Wielu ludzi uważa, że tym, którzy stają się wegetarianami, czegoś w życiu brakuje. Tym brakującym "czymś" jest zabijanie. |
|
|
|
 |
martami

|
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 21:55
|
|
|
ja tam Cie nie widzialam w realu dawno to nie wiem, jaka to masz skutecznosc
a statystyki owszem nie mialam i uwazam, ze statystyka klamie |
|
|
|
 |
3dmund
Site Admin Modrzew

|
Wysłany: Pią Gru 07, 2007 00:41
|
|
|
| martami napisał/a: | ja tam Cie nie widzialam w realu dawno to nie wiem, jaka to masz skutecznosc
a statystyki owszem nie mialam i uwazam, ze statystyka klamie |
jak sie nie zjawiasz na demonstracjach na które sama zapraszasz to cierp
statystyki tez nie miałem ale komuś cos z tego wytłumaczyłem i chyba wiem jak sie tej broni używa |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|