|
Wegetarianie Herbu Zielona Pietruszka - wegetariański portal informacyjno rozrywkowy :)
Portal dla wegetarian. Żyj zdrowo i spotkaj wegetariańskich przyjaciół.
|
|
żeby we władzach byli NASI przedstawiciele - niefanatycy itd |
| Autor |
Wiadomość |
fjonka
FauxPas

Pomogła: 7 razy Posty: 651 Skąd: Koniec Świata
|
Wysłany: Sro Paź 10, 2007 18:37
|
|
|
"Drogi użytkowniku! Udzieliłeś za dużo odpowiedzi 'nie mam zdania'!" |
_________________ Uwielbiam rozmawiać o niczym.
To jedyne, o czym wiem wszystko. |
|
|
|
 |
nimrodel
|
Wysłany: Czw Paź 18, 2007 13:00
|
|
|
Na wyborach byłam jak skończyłam 18 lat, żeby zrobić sobie pamiątkowe zdjęcie.
Później nie chodziłam uważając, że ordynacja wyborcza jest źle skonstuowana. Nie potrafiłam też się utożsamić z programem żadnej partii, wiec jak mogłam na nich głosować. Uważałam też jak mnóswo innych ludzi, że moj głos jest bez znaczenia.
To niezwykłe, że inteligentni, wykształceni, przedsiębiorczy, obyci w świecie ludzie, uważają, że ich głos się nie liczy, że jednostka nie jest w stanie zmienić rzeczywistości.
I co zobaczyliśmy ostatnio?
My siedzimy w domu, a ludzie z szescioma klasami podstawówki, babcie znające programy wyborcze tylko z anteny Radiomaryja, oraz zakomleksieni twardogowi idą na wybory i zmieniają Polskę... |
|
|
|
 |
3dmund
Site Admin Modrzew

|
Wysłany: Czw Paź 18, 2007 20:30
|
|
|
| nimrodel napisał/a: |
Później nie chodziłam uważając, że ordynacja wyborcza jest źle skonstuowana. Nie potrafiłam też się utożsamić z programem żadnej partii, wiec jak mogłam na nich głosować. Uważałam też jak mnóswo innych ludzi, że moj głos jest bez znaczenia.
|
No dokładnie
Tylko rewolucja nas zbawi ;] |
_________________ Wielu ludzi uważa, że tym, którzy stają się wegetarianami, czegoś w życiu brakuje. Tym brakującym "czymś" jest zabijanie. |
|
|
|
 |
fjonka
FauxPas

Pomogła: 7 razy Posty: 651 Skąd: Koniec Świata
|
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 00:58
|
|
|
| nimrodel napisał/a: |
My siedzimy w domu, a ludzie z szescioma klasami podstawówki, babcie znające programy wyborcze tylko z anteny Radiomaryja, oraz zakomleksieni twardogowi idą na wybory i zmieniają Polskę... |
i otóż to właśnie...
dlatego mimo wszystko ja idę |
_________________ Uwielbiam rozmawiać o niczym.
To jedyne, o czym wiem wszystko. |
|
|
|
 |
nimrodel
|
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 18:09
|
|
|
byłam
jak widać po wynikach, miliony głosów bez znaczenia potrafią zabrzmieć całkiem głośno... |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|