Strona Główna Wegetarianie Herbu Zielona Pietruszka - wegetariański portal informacyjno rozrywkowy :)
Portal dla wegetarian. Żyj zdrowo i spotkaj wegetariańskich przyjaciół.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
:>
Autor Wiadomość
siedem_zyczen 

Wysłany: Nie Maj 27, 2007 19:51   :>

Hej!

Pił ktos taki specyfik jak ALVEO? Odczuł jakies pozytywne zmiany w swym organiźmie?

zenekk 

Wysłany: Nie Maj 27, 2007 23:25   

jak w sensie ze Borygo to ja piłem, same pozytywne

fjonka 
FauxPas

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Nie Maj 27, 2007 23:42   

ciekawa forma sprzedaży... :???:
Cytat:
Wyjątkiem powyższego cennika jest jednorazowy zakup 60 butelek, na który otrzymujesz 35% zniżki oraz jednorazowy zakup 20 butelek na który otrzymujesz 30% zniżki.
Osiągnięte zniżki są dożywotnie i nie ma wymagań co do kupowania butelek w określonym czasie.

Mazazel 

Wysłany: Pon Maj 28, 2007 08:13   

Alveo to jedna wielka pomyłka. Zmieszac rozne zioła razem i wmawiac ze jak kazde na cos działa to razem będa leczyc wszystko. No niestety nie jest tak prosto. Nie jest szkodliwe, ale żadnego konkretnego schorzenia mnie leczy i nie ma sensu takiej kasy na badziew wydawac. Są konkretne zioła na konkretne choroby, sa mieszanki kilku ziół, i one dobrze działaja o ile sa wlsciwie dobrane. Alveo powstalo niestety w odpowiedzi na zapotrzbowanie- jest mnostwo hipochondrykow, ktorych boli wszyyystko, którym i oczko i rączka i dupcia chora...zmienic diety nie zmienią, od tv sie nie oderwą, do lekarza nie bardzo bo oszukuja- ale oto w kolorowym pisemku przeczytali ze jest panaceum- Alveo! i heja kupowac (a drogie to świństwo).

Cóż, w sklepie w którym pracuje jest to sprzedawane i juz kilka osob zwrócilo uwage ze sprzedajemy bezwartosciowy badziew który na nic nie pomaga. Tyle ze ja nie mam wplywu na to co sprzedajemy, ale nikogo do alveo nie zachęcam. Oczywiscie sa tacy co kupia, ale czego ludzie nie kupują...

Niniejszym, nie polecam.

siedem_zyczen 

Wysłany: Pon Maj 28, 2007 13:14   

Z tymi ludźmi to całkiem Cię rozumiem ;)

Wiesz...narazie zbieram opinie...bo na tej stronie strasznie kolorowo jest to wszystko napisane...a poza tym...cena powalajaca :]

Mimo wszystko, thx za info!

Odpowiedz do tematu