Strona Główna Wegetarianie Herbu Zielona Pietruszka - wegetariański portal informacyjno rozrywkowy :)
Portal dla wegetarian. Żyj zdrowo i spotkaj wegetariańskich przyjaciół.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Włochy:policja aresztowała rosyjskiego ninje
Autor Wiadomość
durango 95 

Wysłany: Czw Cze 14, 2007 21:05   Włochy:policja aresztowała rosyjskiego ninje

http://wiadomosci.gazeta....77,4220903.html

Cytat:
Włoska policja aresztowała rosyjskiego ninję, który siał postrach w wioskach na północy kraju - donosi BBC.com. Mężczyzna, ubrany w czarny kostium i uzbrojony w ogromny łuk, napadał na domy rolników.
- Przez kilka tygodni funkcjonariusze przeczesywali okolicę, szukając cieni - pisze BBC. Ninja atakował kilkanaście razy. Do napaści przygotowywał się bardzo starannie: zawsze owijał głowę czarną bandaną i zakładał czarny kostium.

- Miał wielki łuk i ostry nóż przypięty do nogi - opowiadali napadnięci rolnicy. Mężczyzna wybierał odizolowane domy i pod groźbą użycia łuku zmuszał ich mieszkańców do oddania wszystkich kosztowności. Ofiary były tak przerażone, że zazwyczaj zgłaszały przestępstwo dopiero po wielu dniach - pisze BBC.com.

Dobra passa ninjy skończyła się w poniedziałek. Napadnięty przez bandytę emeryt chwycił za strzelbę i ruszył do ataku. Staruszek potknął się jednak na ostatnim stopniu schodów, przypadkowo naciskając na spust. Przestraszony wystrzałem ninja wskoczył na rower i rzucił się do ucieczki. Kilka godzin później policja dotarła do opuszczonego gospodarstwa, w którym napastnik urządził sobie kryjówkę.

Na posterunku okazało się, że ninja jest Rosjaninem i byłym żołnierzem. - Zainspirował mnie mój idol z dzieciństwa, Robin Hood - powiedział policjantom, gdy zapytali go o wybór przebrania.
Ostatnio zmieniony przez 3dmund Czw Cze 14, 2007 21:44, w całości zmieniany 1 raz  

truman 
2477118

Wysłany: Czw Cze 14, 2007 21:18   

rosyjski ninja na rowerze atakujący włoskie wioski
strach się bać :)

nimrodel 

Wysłany: Pon Cze 18, 2007 11:37   

To Robin był ninja?
To jeszcze może Japońcem był?

I pomyśleć, że ja się w nim kochałam... :sad:

Odpowiedz do tematu